Kreativitet från ruter dam?

Vi upplever att det vissa dagar kan vara svårt att få de där grå cellerna i huvudet att komma fram till nya spännande slutsatser och förslag. Ibland försöker vi att kicka igång dem med koffein genom att stjälpa i oss litervis med kaffe. Andra gånger söker vi svaren i djupet av godispåsen bland de kvarglömda godisbitarna som ingen vill ha.

Det finns till och med tillfällen då vi försöker göra lite annorlunda övningar under våra spånmöten genom att skicka vidare tomma ark på tid. Tanken är då att fylla arken med tonvis av förslag på aktiviteter genom att inspireras av det som personen innan har föreslagit.  Kan låta lite tunnt men många gånger funkar det!
Fackrapporten har dock hittills inte testat det kortspel som vi kunde läsa om i den här artikeln.

Kanske bör det köpas in nu när höstrusket står i dörren?

JA! – Så säger vi!
På med tekokaren, fram med kortleken. Nu ska här kläckas idéer!

Kategori: Skojsigheter | Taggar: , , , , , , , , , , Kommentera »


Skriv en kommentarTillbaka till toppen